ДИСКУСИИ
JINX+
JINX+ MTT
JINX+ CASH
JINXPOKER.NET
ПОКЕР СТРАТЕГИИ И ДИСКУСИИ
OFF TOPIC
ДИСКУСИЯ
12 Mar 2012 04:16
[100NL] Flop play, facing c/r by nit
http://jinxpoker.net/users/miserry/hands/10035

Човека е 24/18 с 73 фолд ББ вс стийл/17 кол/ 10 3бет.

Чек/рейза му е 6%, като нямам никакво по-специфично инфо за него.

Ако му сложа рейнджа от сетове/топ2 и нфд+ дроуве, то излиза, че трябва да фолдна още на флопа.
Първо, защото не знам дали рейзва всички НФД-та с тия 6% чек/рейз и второ, защото имам 33% екуити срещу рейнджа му и не знам как би играл с различните части на рейнджа си на различните търнове.
12 Mar 2012 04:16
http://jinxpoker.net/users/miserry/hands/10035

Човека е 24/18 с 73 фолд ББ вс стийл/17 кол/ 10 3бет.

Чек/рейза му е 6%, като нямам никакво по-специфично инфо за него.

Ако му сложа рейнджа от сетове/топ2 и нфд+ дроуве, то излиза, че трябва да фолдна още на флопа.
Първо, защото не знам дали рейзва всички НФД-та с тия 6% чек/рейз и второ, защото имам 33% екуити срещу рейнджа му и не знам как би играл с различните части на рейнджа си на различните търнове.
12 Mar 2012 06:08
От статса му мога да кажа,че е всичко друго, но не и НИТ :)
24/18 с 10 3-бет си е доста нормален към агро 6м играч.
Към ръката- с този 3бет ме съмнява често да има TT-JJ - тях по-скоро ги 3бетва и се гетва пф( освен ако ти не си голям нит и не мисли, че може да му се стакнеш с по-лошо)
79s и Q9s незнам дали ги дефендва от ББ, и остават JTs и 8-ци. Кофтито е, че имаме К пика и това блоква доста от комбо пиките му.
Само по статс би трябвало рейнджа ми по-горе да е г/д правилен , така че по-скоро бих колнал флопа и се гетнал на сейфти търн
12 Mar 2012 13:23
Имах в предвид, че е постфлоп нит, заради 6% чек/рейз-а му и нисък afreq на търн и ривър.
По-скоро ме вижда като непознат и има не-повече от 50-100 ръце за мен, така че вярвам, че стандартното му би било да ги трибетне префлоп ТТ и JJ, и след като бях забравил да ги изключа от чек/рейз рейнджа му, съм склонен да се съглася, че кол и шип сейфти търн е може би най-добрата линия.

Благодаря за мнението.
12 Mar 2012 15:16
ako o4akvam da me ch/raisene 4esto ch back flop-a e dobyr variant za potcontrol.s tozi malak ch/raise % bet/fold flop e ok imo.
12 Mar 2012 16:40
+1
12 Mar 2012 20:09
За колко ръце са ти тия статсове?
С сигурност няма нътсовете.
Не съм толквоа сигурен за фолда.. верно че чек-рейзва малко ама ако му сложим AJо/с,89с,9Tс,KJs + нещо рандом не сме зле (без да го смятам) ..
Ако фолдваме КК тук ще сме мега експлойтабъл..
12 Mar 2012 22:45
Според мен с този c/r AJ и KJ няма да ги рейзне, понеже си овър репва ръката и е по-вероятно да фолдне нещо по-силно, от колкото да го платят с по-слабо. Също си мисля, че ч/р му е 6 оверол, но на този флоп не мисля, че му е 6, по-скоро рейзва само 2пеър+. Ако си играеше дроувете агресивно ч/р щеше да му е по-висок.
12 Mar 2012 23:04
Искаш да кажеш че няма валю в чек/рейза с АJ ?? Аз не се сещам за друга опция на тоя флоп срещу нормално агресивен играч , да не говорим ако е добър board reader..
Малко тъпо ми се вижда да кажем че чек/рейзва само 5те си комбота за валю и това му е целия рейндж и да фолдваме такива ръце.
Не съм играл 100нл много отдавна може валю рейнджовете да са станали далеч по тайт и да съм в грешка.
13 Mar 2012 00:01
Самия човек е по-тайт и смятам, че рейзва комбо дроуве, 2пеъра +, което на тоя борд може да са повече от 6%, но срещу този рейндж съм доста зле.

Дори и да изключа TT-JJ от рейнджа му пак кол-а на флопа е доста под въпрос, за шип на търна го смятах, че е -ЕВ.

Ако тръгна да му разширявам рейнджа, мога да стигна до там, че да имам +ЕВ кол и шов търн, но не това ми е идеята.

Искаш да кажеш че няма валю в чек/рейза с АJ ??

Е въпроса не е дали има валю в чек/рейза с AJ, а дали въпросният човек ще го рейзне, а моето предположение е, че няма да го направи.
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА

ИЗПРАТИ

РЕГИСТРИРАЙ