ДИСКУСИИ
JINX+
JINX+ MTT
JINX+ CASH
JINXPOKER.NET
ПОКЕР СТРАТЕГИИ И ДИСКУСИИ
OFF TOPIC
ДИСКУСИЯ
18 Feb 2017 06:20
Poker Stars Sit and go 2.50$ 180 турбо човека
Здравейте,искам да попитам, имали някой да гринди този лимит 2.50$ 180 турбо човека в покерстарса,какъв капитал ще ми е нужен да вкарам
и можели да се вадят пари от сорта 400-500$ на месец ? Само компетентен, който играе този формат и само единственно него 2.50$ - > 180 човека турбо, да пише по темата.
25 Feb 2017 17:23
Здравей,

Не играя само това, както си написал в изискванията си, но смятам, че съм достатъчно компетентен, за да ти отговоря.

Топ регуларите на този лимит ( говоря за семпъл 20К+ СНГ ) поддържат РОИ от 15-19%. Графиките са им забележителни, показват постоянство.

Средните регулари, които са се приспособили да бият нивото, но не са си оптимизирали стратегията за максимална печалба, съответно показват РОИ 9-15%. Отново говорим за задоволителен семпъл.

Според мен банкрол от $500 би трябвало да е достатъзен за един рег над средното ниво, дори и в предвид вариацията.

А това какъв профит може да ти донесе грайнда на този формат месечно, зависи изцяло от самия играч. На какво ниво е, какъв обем вкарва, през каква част от обема играе своята А игра и т.н.

С обем 1К турнира на месец примерно, при РОИ 15%, това би означавало $375 профит ( в дългосрочен план ).

Надявам се, че информацията е от полза. 
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА

ИЗПРАТИ

РЕГИСТРИРАЙ