ДИСКУСИИ
JINX+
JINX+ MTT
JINX+ CASH
JINXPOKER.NET
ПОКЕР СТРАТЕГИИ И ДИСКУСИИ
OFF TOPIC
ДИСКУСИЯ
2 Jan 2014 04:05
Резюме 2013/ Цели 2014
Честита нова година! Реших да отворя тема, в която всеки да си постави цели за новата година. От няколко години следя аналога в един голям форум и поне на мен ми действа доста надъхващо. :)

За начало ще се опитам да обобщя 2013-та, която като цяло може да бъде описана и с една 3-буквена дума, но все пак ще бъда малко по-подробен :Д. Има доста текст, може да минете направо надолу :Д

След като през 2012 смазах мид-стейкс и ръннах добре в някои ХС мттс и COOP-ове, нещата изглеждаха доста добре. Февруари месец обаче ме удари доста тежко с 1200 турнира даунсуинг, при което бях изправен пред дилемата да се връщам на мид стейкс нивата 5$-100$ или да потърся цялостен мтт стейк. Реших да си пожертвам евентуалния профит от ниските нива, за да направя най-сетне нужната крачка към подобряване на играта си и избрах втората опция. В началото тръгнах добре, после през лятото ударих нови 800 турнира, за които бях 600 аби назад /нот фън/. Точно това е моментът, в който сядаш на гъза си и поставяш под въпрос всичко, за което се сетиш. Истината е, че игрите не са като едно време и е немислимо да играеш абц покер на автопилот и да искаш да печелиш. След доста промени през Септември започнах да се чувствам по-добре на масите, дийп ръннах няколко wcoop-a, но нямах късмет в крайните фази. Започнах и да дийпвам редовно турнири с по 500-1к байин (АА<КК за чиплийд при 7 човека в пасифик, след една седмица КК<АА на 2фт супер тюздей :))  И въпреки че все още се боря с последиците от летния суинг, имам чувството, че предстои супер силна година -  надявам се за всички нас! :) След лекото whine-ване ще копна целите от миналата година да се посмеем всички заедно :Д<br>
2013 накратко:
[x] да балансирам унито с покера
[ ] 10k+ mtts /lol 5,400
[x] да си подобря играта
[ ] 200k+ profit /lol... лек профит, около брейк ивън
[ ] да шипна major ( wcoop, scoop, ftops etc.) /малък fcoop, надявах се на повече, но пак е нещо
[ ] да спра да spew-вам
[x] да взема участие в WSOP
[ ] да играя EPT
[ ] да спечеля Triple Crown (3 турнира в различни сайтове за 1 седмица)
[x] да класирам PCA 2014

2014:

[ ] да продължа да развивам играта си
[ ] 7000 турнира
[ ] профит
[ ] 200к вппс ( 2 супернови)
[ ] ДА SPEW-ВАМ ПО-МАЛКО
[ ] да не бъствам 7-ми или 8-ми на най-големите си фт-та
[ ] wsop + поне 4 EPT-та
[ ] да кешна някое от горните
[ ] да живея по-здравословно
[ ] да ценя повече свободното си време
[ ] да изпълня поне 1/2 от целите :Д

ваш ред!
2 Jan 2014 14:29
Успех всички знаем че можеш да си изпълниш всичките цели. Веднъж като си говорихме ти ми каза търпение ще се получат нещата всичко с времето си така че в момента просто ти напомням тези думи :)  Успех аз лично бих се радвал да следя какво се случва в тая тема през годината 
2 Jan 2014 19:07
2013 беше близо до triple Crown, тая година тия пожелавам, макар и да не си я писал като цел.
3 Jan 2014 02:06
Като прочетох целите ти и стигнах до последната паднах от смях :Д
3 Jan 2014 03:02
more liveaments ftw! GL i za mn god image
3 Jan 2014 04:32
gl :)
4 Jan 2014 13:44
glglglgl
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА

ИЗПРАТИ

РЕГИСТРИРАЙ