ДИСКУСИИ
JINX+
JINX+ MTT
JINX+ CASH
JINXPOKER.NET
ПОКЕР СТРАТЕГИИ И ДИСКУСИИ
OFF TOPIC
ДИСКУСИЯ
21 Jan 2013 09:28
3 way pot 200NL
Малко се обърках на тоя търн, ОР играеше доста фиши и отваряше с минрейз нон стоп, а колъра е супер стейшън.ОР също не му харесваше да фолдва без да види флопа, но си играеше супер стандартно пост и съм го виждал да си 4бетва JJ префлоп.

Все още не ми е ясно какво е най-добре на търна вс 2ма играчи.

22 Jan 2013 15:00
Странна ръка, пф май е по-добре да го направим малко по-биг като сме 3-ма в ръката- особено като не обичат да фолдват( примерно 20-21). Кривото сега е, че не можем да изключим сет от рейнджа на който и да е от 2-та и наистина си мисля, че някой е хитнал доста биг този флоп. Лошото е, че няма фд на флопа, за да сложим единия на фд, а другия на някакъв чифт-77;99 от сорта.
Единственият случай, в който сме напред е ОР да е с 77 или 99, а този зад него да е 56с, но май съм за чек отзад на търна и да решим на ривъра. Така или иначе сме или много бити, или те дроуват доста тин(за няколко аута макс) така че не ми се вижда зле да им дадем безплатна карта и да играем ривъра в позиция
4 Feb 2013 15:33
И аз мисля, че със сигурност е най-добре да чекнем в позиция и да evaluate-нем, защото ако бетнем или shove-нем търна не виждам как биха продължили с по-слабо...
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА

ИЗПРАТИ

РЕГИСТРИРАЙ