ДИСКУСИИ
JINX+
JINX+ MTT
JINX+ CASH
JINXPOKER.NET
ПОКЕР СТРАТЕГИИ И ДИСКУСИИ
OFF TOPIC
ДИСКУСИЯ
19 Jul 2014 09:00
Fantasy Premierleague 2014-2015
Привет,

Дойде време и за новия сезон :) Доколкото знам има желаещи да направим отново Jinx league .
Как предпочитате, варианта от миналата година (100 евро за целия сезон)или да променим нещо - по-голям вход  други бетове ,примерно за всеки полусезон ,месечно ? Пишете мненията си.
19 Jul 2014 15:12
Може да имаме едно генерално класиране - форматът от миналия сезон с вход 100 евро + някакво месечно класиране. Тъй като сезонът е от 10 месеца, вариантът е всеки да отдели по още 100 (или повече) евро и да ги разпределим в месечен награден фонд, който ще се печели от този с най-много точки за месеца.
20 Jul 2014 00:53
Ние с Добо и други си имаме даже head to head лига за всеки кръг така, че варианти има много. 
На Груди идеята беше да се раздели сезона да се раздели до първи януари и след това и да има 3 наградни фонда, за да може някой ако изостане пак да има шанс. Казвайте как искате да го направим (ще си има и highroller лига обв). 
20 Jul 2014 17:21
Според мен трябва да си остане както миналата година , винаги съм бил против месечни/полу-сезонни и такива, защото се измества фокуса на играта..
Митак, ако не се лъжа победителя миналата година беше назад по Коледа.. :)
21 Jul 2014 03:43
вътре съм :)
21 Jul 2014 22:41
Така е, назад беше, но и доста хора се отказаха по трасето.
Идеята ми е да се направи вход с 500е( 150е за лигата до боксинг дей- 1 чнуари 2015, 150е за лигата от боксинг дей натам- до края на сезона и 200е за цялото класиране от двата полусезона- това разбира се са примерни цифри, може да бъдат и по-малки като суми). Може да има опция който иска да се включи само в главната лига, а отделните подлиги да бъдат като опции по желание. 
Давайте предложения и мнозинството ще го решим( в крайна сметка който иска да залага повече, може да направи сайд бетове с други хора- все ще има кой да даде екшън ;)
22 Jul 2014 16:00
На линия съм.. Харесва ми идеята с 3 наградни фонда, но май е по-добър варианта, който е предложил Немесис, защото така ще има сует за награда всеки месец. Иначе входът за основната лига не трябва да е повече от 100/200е, за да могат да се съберат максимален брой хора и да е фън. А който има желание за хай стейкс екшън ще си направим сайд пол с по-голямо ентри..
22 Jul 2014 17:56
fizoka:
На линия съм.. Харесва ми идеята с 3 наградни фонда, но май е по-добър варианта, който е предложил Немесис, защото така ще има сует за награда всеки месец. Иначе входът за основната лига не трябва да е повече от 100/200е, за да могат да се съберат максимален брой хора и да е фън. А който има желание за хай стейкс екшън ще си направим сайд пол с по-голямо ентри..
+1
23 Jul 2014 23:08
Бройте ме. +1 за Nemesis и Fizoka. Доста интересен сезон се очертава с много нови играчи и със сигурност ще е забавно! image
28 Jul 2014 02:11
И аз съм вътре. По отношение на допълнителните лиги идеята на Груди ми допада най-много. Има 2 периода и хората останали по-назад в класирането в началото, няма да загубят интерес. От друга страна периодите са достатъчно дълги, за да не е тотален рандом, както би се получило с месечното класиране imo(повечето месеци са по 4 кръга, а има и такива с по 3). Друг проблем на месечното е, че наградния фонд ще се раздроби прекалено много. Висшата Лига се играе в 10 месеца, което значи 10 отделни състезания и тъй като не очаквам повече от 10-15 човека за тази лига, наградния фонд всеки месец ще бъде 1-1.5 входа. Трябва да го направим winner takes all и пак не е звучи впечатляващо.
4 Aug 2014 23:28
image Вариантът от миналата година ми допада най- много ,но  предлокженията на  Nemesis и Gruzerz 
са доста интересни :)
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА

ИЗПРАТИ

РЕГИСТРИРАЙ