ДИСКУСИИ
JINX+
JINX+ MTT
JINX+ CASH
JINXPOKER.NET
ПОКЕР СТРАТЕГИИ И ДИСКУСИИ
OFF TOPIC
ДИСКУСИЯ
11 Feb 2012 05:58
Mozaka WCOOP ME 2010
Здравейте,спомням си,че имаше направено видео от Мозъка за турнира в един друг форум,но се изискваше ниво на лоялност за да се гледа.Има ли как да бъде качено тук,за да може да се види от по-широка аудитория?Ако няма как,здраве да е.
11 Feb 2012 05:58
Здравейте,спомням си,че имаше направено видео от Мозъка за турнира в един друг форум,но се изискваше ниво на лоялност за да се гледа.Има ли как да бъде качено тук,за да може да се види от по-широка аудитория?Ако няма как,здраве да е.
11 Feb 2012 11:59
да и на мен ми е интересно това
14 Feb 2012 23:02
Съмнява ме.А и защо ви е видео на 2 години?
14 Feb 2012 23:08
Здравейте, приятели.

Видеото беше правено наистина отдавна и не вярвам да пазя някъде файловете...

Все пак припомням, че до края на месеца ще излезе пилотния епизод от рубриката видео блогове, които ще станат регулярни на jinxpoker.net, така че имайте малко търпение :)
15 Feb 2012 00:03
Mozak:
Здравейте, приятели.

Все пак припомням, че до края на месеца ще излезе пилотния епизод от рубриката видео блогове, които ще станат регулярни на jinxpoker.net, така че имайте малко търпение :)
Чакаме да ни покажеш формулата за забогатяване ;)
19 May 2012 05:50
Mozak:
Здравейте, приятели.

Kакво стана с тази инициатива?
19 May 2012 19:46
Здравейте :)

Март и април се бях отдал на лайв ивенти и все отлагах. Този месец пък излезе Диабло3...

Но обещавам, че преди да замина за Вегас, ще пусна първата част от първия епизод :)
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА

ИЗПРАТИ

РЕГИСТРИРАЙ